14 / 05 / 2024

kıyı balıkçılığı destekleme ödemeleri

kıyı balıkçılığı destekleme ödemeleri

Yüz binlerce balıkçık teknesi sahipleri ve yetkilileri yakından ilgilendiren haber gündeme geldi. Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyuruldu ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Sea Pearl Ataköy Residence satılık!

Sea Pearl Ataköy Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 27 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projesi Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy Rezidans satılık!

Sea Pearl Ataköy Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 gibi farklı seçenkete dizayn edildi. Proje Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Yalova Güneş Balıkçılık balık yetiştiriciliği tesisi projesi halk toplantısı 28 Nisan'da!

Yalova Armutlu'da Güneş Balıkçılık Tek. Den. Nak. Tur. İnş. Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Avcılığa Dayalı İstavrit Balığı Yetiştiriciliği Tesisi projesi için düzenlenecek ÇED toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Riskli alandaki sağlam binalar yıkılır mı?

Kentsel dönüşümde risk olarak tespit edilen alanda yer alan veya riskli olarak tespit edilmeyen alanlarda yer almayan riskli binalar yıkılarak yeni binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde riskli alandaki sağlam binalar yıkılır mı?

Sea Pearl Ataköy Evleri satılık!

Sea Pearl Ataköy Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Konut teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanan proje 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

1992 yılında tarihi üç yalı kül olmuş!

1992 yılında Boğaziçi'ndeki tarihi üç yalı, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucunda kül olmuş. Vaniköy Caddesi üzerindeki yanan tarihi yalıların her birinin 50 milyar lira değerinde olduğu öne sürülmüş.

Konya Ereğli'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

İnşaatı bitirilmemiş binanın yıkılıp yeniden inşa edilmesi!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısından okuyucularından birinin sorduğu soru üzerine İnşaatı bitirilmemiş binanın yıkılıp yeniden inşa edilmesi konusuna değindi..

Alsancak Stadı yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimat verdi. Alsancak Stadı tamamen yıkılıp yeni sezona yetiştirilecek. Ayrıca stadın seyirci kapasitesi de 3-4 bin civarında artırılacak..

kıyı balıkçılığı destekleme ödemeleri Haberi

kıyı balıkçılığı destekleme ödemeleri

Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyurulmuş ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam da bu yıl verilecek destekler hakkında bilgi verdi. İbrahim Sağlam yaptığı açıklamalarda 2021 yılında 399 tekne sahibine 496 bin 200 TL destek ödemesi yapıldığını belirterek, 2021 yılında Samsun'da 399 tekne sahibine 496 bin 200 TL destek ödemesi yapıldığını vurguladı.

 

1.450 TL DESTEK ÖDEMESİ

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; İbrahim Sağlam açıklamalarında destekleme kapsamında oyu 0- 4,99 metre olan deniz ve iç su balıkçı gemileri için adet başına bin TL, 5 ila 7,99 metre olanlar için 1250 TL, 8 ila 9,99 metre olanlar için 1350 TL, 10 ila 11,99 metre deniz balıkçı...