29 / 04 / 2024

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bekir Pakdemirli Balıkesir'in Erdek ilçesindeki bir midye üretim çiftliğinde hasada katıldı ve üretim hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakan Pakdemirli, midyenin doğada kendiliğinden yetişen bir canlı türü olduğunu anlattı.

Bakan Pakdemirli den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

15 TONLUK ÜRETİM VAR

Pakdemirli,  çiftlikte her gün midyelerin yüz milyonlarca litre suyu süzdüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlamda denizleri temizliyor olmasının, çevreci olmasının çok büyük anlamı var. Ayrıca bir ihracat ürünü olduğu için büyük bir ihracat potansiyeli var. Türkiye'de şu an 20 kadar midye çiftliğinde yaklaşık 15 bin tonluk bir üretim kapasitemiz var. İlerleyen yıllarda kapasitemizi yeni çiftliklerle artırmayı düşünüyoruz. Son derece çevreci olması hasebiyle de çevreyi kirletmenin aksine bilakis denizlerimizi temizleme özelliğine sahip.

MAYIS AYINDA ÖDENECEK

Bu arada kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz."

Bakan Pakdemirli açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!

Bekir Pakdemirli açıkladı! Destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor!

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön