14 / 05 / 2024

kıyı balıkçılığı destek ödemesi

kıyı balıkçılığı destek ödemesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

İnşaat temsilcileri bu yıl rekor için hükümetten destek bekliyor!

2016’yı 1.3 milyon adetlik konut satışıyla kapatmayı hedefleyen inşaat sektörü bu yıl çıtayı 1.5 milyona yükseltti. Sektör temsilcileri, “Hükümet destek verirse bu yıl uçarız” diyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Faizleri yüzde 1'e indiren kanuna destek vereceğim!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, faizleri yüzde 1'e indiren kanunun teklifinin Meclis'e getirilmesi halinde destek vereceklerini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

İnşaatı bitirilmemiş binanın yıkılıp yeniden inşa edilmesi!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısından okuyucularından birinin sorduğu soru üzerine İnşaatı bitirilmemiş binanın yıkılıp yeniden inşa edilmesi konusuna değindi..

Alsancak Stadı yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimat verdi. Alsancak Stadı tamamen yıkılıp yeni sezona yetiştirilecek. Ayrıca stadın seyirci kapasitesi de 3-4 bin civarında artırılacak..

1985 yılında Kayışdağı'nda 100 bin çam fidanı kül olmuş!

1985 yılında Kayışdağı Suyu'nun yanında piknik yapan iki kadının yaktıkları ateşten yangın çıkmış. 75 hektarlık ağaçlandırma alanı tamamen yanmış. Tekebayırı mevkinde bulunan 4 yaşındaki 100 bin çam yanarak kül olmuş.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde büyük beklentiler içine girmeyin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, söz verdiği gibi ilk mahalle toplantılarından yaklaşık 3 ay sonra halkla tekrar bir araya geldi. Başkan Kılıç, “Kentsel dönüşüm konusunda büyük beklentiler içine girip de binam çok katlı olsun anlayışından vazgeçin" de

1983 yılında Marki Necip Bey Yalısı kül olmuş!

1983 yılında Anadoluhisarı'ndaki Marki Necip Bey Yalısı elektrik kontağından çıkan yangın sonucu içindeki milyarlık antika eserlerle birlikte kül olmuş. Erdoğan Demirören'e ait tarihi yalı 1900 yılında inşa edilmiş.

İzmir Konak'ta metruk binalar yıkılıyor!

İzmir’in Konak ilçesinde belediye tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan harabeye dönmüş, metruk binalar yıkılıp sokaklar daha güvenli hale getirilecek...

1983 yılında yüz yıllık yalı kül olmuş!

1983 yılında Paşabahçe'de bulunan 100 yıllık tarihi yalı, itfaiyenin tüm çabalarına rağmen yanarak kül olmuş. Sultan Abdülmecit'in Divan Efendisi Şevket Bey'in inşa ettirdiği yalının büyük bir kısmı yanarak kül olmuş.

kıyı balıkçılığı destek ödemesi Haberi

kıyı balıkçılığı destek ödemesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bekir Pakdemirli Balıkesir'in Erdek ilçesindeki bir midye üretim çiftliğinde hasada katıldı ve üretim hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakan Pakdemirli, midyenin doğada kendiliğinden yetişen bir canlı türü olduğunu anlattı.

15 TONLUK ÜRETİM VAR

Pakdemirli,  çiftlikte her gün midyelerin yüz milyonlarca litre suyu süzdüğünü belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlamda denizleri temizliyor olmasının, çevreci olmasının çok büyük anlamı var. Ayrıca bir ihracat ürünü olduğu için büyük bir ihracat potansiyeli var. Türkiye'de şu an 20 kadar midye çiftliğinde yaklaşık 15 bin tonluk bir...