05 / 05 / 2024

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları

Ağaoğlu, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde %50 peşin, 50 ay 0 faiz seçeneklerinin yanı sıra %10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme seçeneklerinin yer aldığı yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen My Towerland ve My Home Maslak Evleri'nde 50 aya 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de 2023’de satışa sunulan en ucuz sıfır otomobiller neler? İşte detaylar...

2023 model araçların listelere girmesiyle fiyatlar da güncellendi. 2023’de sıfır otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu. İşte en ucuz sıfır otomobiller...

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Kordonboyu Versus Dragos'ta 48 ay sıfır faiz!

Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kordonboyu Mahallesi'nde inşa ediliyor. 48 ay sıfır faiz avantajı bulunan projede lansmana özel peşin ödemelere yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Kameroğlu Metrohome Konutları 48 ay sıfır faizle!

Metrohome projesi İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edildi. Projede konutlar için 48 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları Haberi

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları

Yılın son kampanyasında My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli olacak kampanya, sınırlı sayıdaki daireler için esnek ödeme kolaylıkları sunuyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Ataşehir’de hayata geçirdiği, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı ve kat planlarına sahip, % 100 yenilenebilir enerji kullanılan doğa dostu proje My Towerland projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezine yürüme mesafesindedir.

Çevreyolu bağlantıları sayesinde Boğaziçi köprüsüne ve FSM köprüsüne sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Ataşehir’de AVM’lerden restoranlara, hastanelerden eğitim kurumlarına kadar tüm seçenekler yanı başınızda bulunduğu My Towerland projesi 2.535 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin %87’si yeşil alandan oluşmaktadır.

Çağdaş kentleşmenin simgesi olan Ataşehir’in en değerli bölgesinde kurulan My Towerland, modern ve özgün anlayışıyla benzerlerinden çok farklı bir noktada. Bulunduğu arazinin konumunu kulelerinin yüksekliği...