28 / 04 / 2024

Türkiye'de 2023’de satışa sunulan en ucuz sıfır otomobiller neler? İşte detaylar...

Türkiye'de 2023’de satışa sunulan en ucuz sıfır otomobiller neler? İşte detaylar...

2023 model araçların listelere girmesiyle fiyatlar da güncellendi. 2023’de sıfır otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu. İşte en ucuz sıfır otomobiller...



Otomotiv sektöründe süren çip krizi, hammadde ve taşıma maliyetlerindeki artış ve araç bulunulurluğundaki sorunlar da eklenince otomobil fiyatları yükselişini sürdürüyor. 

Daha önce yatırım aracı olarak görülen otomobil, meydana gelen depremlerin ardından sığınılacak bir alan olarak da görülmeye başlandı. Bu yüzden daha önce yaşanan büyük depremlerde olduğu gibi bütçesi yeten sıfır otomobil için bayilerde sıraya girdi. 

 Türkiye de 2023’de satışa sunulan en ucuz sıfır otomobiller neler? İşte detaylar...

ARZ-TALEP SORUNU DEPREM SONRASI DAHA DA ARTTI

İstedikleri sayıda otomobil ithal edemeyen firmalar otomobilleri bayilere gelmeden daha yolda hatta üretim bandında satışa sunmaya başladı. Hatta, bazı markalarda 2023 sonuna kadar olan kotalar dolduğu için sipariş sırasına bile girilemediği öğrenildi.

Sıfır otomobil alacak kişiler için internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en ucuz modelleri listeledik.

Sizler için markaların internet sitelerinde son olarak yayımlanan fiyat listelerine göre 800 bin liranın altındaki modelleri araştırdık. 

İşte en ucuz sıfır otomobiller...


Geri Dön