28 / 04 / 2024

2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2023 model otomobillerin listelere girmesi ile birlikte fiyatlar da güncellendi. Bu sene sıfır otomobil almak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu. Peki, 2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte detaylar...



Otomotiv sektöründe süren çip krizi, hammadde ve taşıma maliyetlerindeki artış ve araç bulunulurluğundaki sorunlar da ilave edilince otomobil fiyatları yükselişine devam ediyor.

Daha önce yatırım aracı olarak görülen otomobil, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından sığınılacak bir alan olarak da görülmeye başlanırken, daha önce meydana gelen büyük depremlerde olduğu gibi imkanı olan sıfır kilometre otomobil almak amacıyla bayilerde sıraya girdi. 

2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

ARZ-TALEP SORUNU DEPREM FELAKETLERİ SONRASI DAHA DA ARTTI

İstedikleri sayıda araç ithal edemeyen şirketler otomobilleri bayilere gelmeden daha yolda hatta üretim bandındayken bile satışa başladı. Hatta, bazı firmalarda 2023 sonuna kadar olan kotalar dolduğu için sipariş sırasına da girmek bile imkansız hale geldi. 

Sıfır araç satın alacak vatandaşlar için internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun modelleri listeledik.

Peki, Türkiye'nin en uygun otomobilleri hangileri? İşte merak edilenler...


Geri Dön