27 / 04 / 2024

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar fiyat listesi! Ağustos ayı sıfır araç fiyat listesi

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar fiyat listesi! Ağustos ayı sıfır araç fiyat listesi

Markaların liste ve kampanyalı fiyatlarına göre, ağustos ayı itibarıyla ülkemizde satılan en ucuz sıfır otomobilleri sizler için listeledik.



2019 yılında hayatımıza giren kovid-19 ile başlayan pandemi dönemi, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ardından piyasalardaki dalgalanma ve yüksek enflasyon, tüm dünyayı negatif bir şekilde etkisi altına aldı.

Pek çok sektör bu olumsuzluktan etkilenirken bunlardan bir tanesi de otomotiv sektörü oldu. Özellikle otomotiv sektöründe görülen yüksek fiyatlar, neredeyse satışlar durdurma noktasına geldi.

6 ay ve 6 bin kilometre şartı

İkinci el otomobil alım satımda yeni dönem otomobil alım-satımında fahiş fiyatların önüne geçilmesi için yeni bir düzenlemeye gidildi. İkinci el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kilometre şartı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Satışlara bu sınırlamanın getirilmesinin ardından 2022 model araç ilanları büyük oranda artış gösterdi.

Fiyatlar merak konusu oldu

Öte yandan bu atılan adımlardan sonra sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu.

Ağustos ayı fiyat listesi belli oldu

Türkiye de satılan en ucuz sıfır arabalar fiyat listesi! Ağustos ayı sıfır araç fiyat listesi

İçinde bulunduğumuz ağustos ayında, pek çok otomobillin fiyat listeleri güncellendi.

Biz de sizler için ağustos ayı itibarıyla ülkemizde satılan en ucuz sıfır otomobilleri listeledik.

Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2022 model otomobiller;


Geri Dön