05 / 05 / 2024

ağaoğlu almanlarla ortak köprü mü yapacak

ağaoğlu almanlarla ortak köprü mü yapacak

Alman CPBAU, “Kara propagandaya inanmadık, hem içerde hem dışarda ortak iş yapalım” diyerek Ağaoğlu’nun kapısını çaldı. 3 milyar euro cirolu şirketin gündeminde yeni köprü ve yenilenebilir enerji alanında işbirliği var...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ağaoğlu Çekmeköy fiyat!

Lansmanı 6 Ekim Cuma günü Ortaköy’de gerçekleşecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 738 adet konuta yer veriliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy fiyat listesi...

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu oğlu Ali Ege'nin 2. yaş günü için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu, 2 yaşına giren oğlu Ali Ege için Ortaköy'deki köşkünde dillere destan bir parti düzenledi. Ağaoğlu, her detayın düşünüldüğü kutlamada çocuklar gibi eğlendi.

Ali Ağaoğlu, Ali Ege'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege’nin doğum günü kutladı. Ağaoğlu doğum günü için ortaköy'de mekan kapattı. Petek Ertüre ise sosyal medyadan fotoğrafları paylaştı.

Rus yatırımcılar Ağaoğlu Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyeleri, yerli ve yabancı, seçkin markalara ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’ü gezdi. Rus yatırımcılar Türkiye’de ve Rusya’da ortak yatırım olanaklarını değerlendirecek.

ağaoğlu almanlarla ortak köprü mü yapacak Haberi

ağaoğlu almanlarla ortak köprü mü yapacak


17 Aralık derin operasyonunda gözaltına alınan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'na Avrupa'dan üst düzey destek geldi. Hem Türk ekonomisine hem de Ağaoğlu Grubu'na güvendiklerini ısrarla vurgulayan Alman CPBAU şirketi ve milyarder işadamı Manfred Hellwig, Türkiye’de yatırım için Ağaoğlu’na ortaklık teklifi yaptı.   


DERİN OPERASYON GELİŞİMİZİ HIZLANDIRDI

Dün, şirket merkezinde Ali Ağaoğlu’nu ziyaret eden CPBAU'nun Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Heinecke, "Türkiye'de Ağaoğlu Grubu’yla ortak hareket etme kararı aldık. Türk ekonomisi çok güçlü. 17 Aralık'ta yapılan operasyonlar Alman basını tarafından ciddi bir dezenformasyona yol açtı. Ben ve ortaklarım bunlara inanmadık. Alman ekonomisinin 60 yılda yapıp, toparladığını Türkiye 10 yılda yaptı. Bu operasyonlar bizim buraya gelişimizi biraz daha hızlandırdı" diye konuştu.   


ALİ AĞAOĞLU’YLA KAPI YENİDEN AÇILDI 

Uzmanlık alanlarından birinin de köprü inşaatı olduğunu söyleyen...