19 / 05 / 2024

Ağaoğlu anket çalışması

Ağaoğlu anket çalışması

Ağaoğlu Grubu; sosyal medyada düzenlediği müşteri odaklı anketi ile Ağaoğlu markasına güvenenleri dinliyor. Ankete katılanlar arasından bir kişiye çekilişle 2013 model Ford Fiesta hediye ediyor...

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Ağaoğlu, 2770 çalışanın katılımıyla En Çok Baret Giyme Rekoru kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, bir dünya rekoruna imza atarak 2770 çalışanın katılımı ile ‘Guinness En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nu kırdı. Rekor Maslak 1453 projesinde gerçekleşti.

Ağaoğlu Ailesi, Medeniyetler Buluşması'nda bir araya geldi!

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ağaoğlu Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması 11 Haziran'da!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 11 Haziran Perşembe günü Ağaoğlu çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, “Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması” isimli muhteşem bir performans sergileyecek.

Ağaoğlu spora destek olmaya devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra'da düzenlenecek NBA Sokak Basketbolü Turnuvası'na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu. Ali Ağaoğlu, kadın basketbolcuların Ataşehir My Club'taki son çalışmasını izledi.

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyasının reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu rol alıyor. Peki Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor mu?

Ağaoğlu İnşaat kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat kampanyası My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli. Teslimlerin hemen yapıldığı projenin reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor. İşte tüm detaylar...

Ali Ağaoğlu başarısının sırrını anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başarısının sırrını Sabah Gazetesi muhabirlerinden Burcu Aldinç'e anlattı. Ağaoğlu, çok çalış, teknoloji eğitimi al, samimi ve dürüst ol, gazete oku gibi öğütler verdi...

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları!

Büyük Ağaoğlu kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. " Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin " sloganıyla tanıtılan kampanyanın reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor.

Ağaoğlu anket çalışması Haberi

Ağaoğlu anket çalışması

Yeni proje ve kampanyalarının oluşum fikirlerini Facebook anketi üzerinden tüketicilerin geri bildirimlerine göre belirleyecek olan Ağaoğlu çalışmalarını müşteri odaklı beğeni ve beklentiler ile hazırlanıyor.


Tüm projelerinde tüketici merkezli yaklaşımla hareket ettiklerini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Uğur Ünal ‘’ Tüketicilerin fikirleri, ön görüsü ve deneyimleri bize her zaman güç katmış ve yön vermiştir. Müşteri odaklı projeler ve kampanyalar geliştirme fikrini ’yeni medya’ üzerinden de hayata geçirmeyi uygun gördük’’ dedi. 

Ankete katılanlar arasından bir kişiye çekilişle 2013 model Ford Fiesta hediye edileceği de sözlerine ekleyen Uğur Ünal ‘’Facebook’da bir ilki gerçekleştirerek anket katılımıyla takipçilerimize araba kazanma şansı sunuyoruz. Bunu tüketicilerin anketimize ve Ağaoğlu markasına ilgilerine dair bir teşekkür niteliğinde görüyoruz. Bu konuda sosyal medya ajansımız Rhino Runner ile gerçekleştirdiğimiz kampanya 31...