22 / 07 / 2024

Ağaoğlu Avrupa Ekonomi Basın Birliği ziyareti

Ağaoğlu Avrupa Ekonomi Basın Birliği ziyareti

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ederken proje uluslararası basın tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ali Ağaoğlu: Mevzuat değişiklikleri sektörde sıkıntı yaratıyor!

İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ali Ağaoğlu, sık sık yapılan mevzuat değişikliklerinin yatırımcıları zorladığını belirterek, ''Projelerimiz yarım kalıyor'' dedi.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.

Ağaoğlu bu yıl 4 yeni projesini satışa sunacak!

Ali Ağaoğlu: "Bu yıl 2 Avrupa 2 Anadolu yakasında toplam 4 yeni proje açıklayacağız. 2 bin 2.500 arası konut satışa sunmuş olacağız. Ayrıca 30 bin konutluk arazi stoğumuz var." dedi.

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye profesyonel sporcu sayısında AB standartlarının çok gerisinde!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı'na destek oldu. 13 Kasım Perşembe akşamı Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı'nın Partizan takımıyla olan maçında Ağaoğlu, aileleri ile birlikte tüm çalışanları ve iş ortaklar

Ali Ağaoğlu: Türkiye’de 10 milyon lisanslı sporcu olması lazım!

Gayrimenkul sektörüne yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nı yalnız bırakmadı. Ali Ağaoğlu:Türkiye’de 10 milyon lisanslı sporcu olması lazım' dedi.

Ağaoğlu Grubu VakıfBank-Partizan maçına gidiyor!

Ağaoğlu Grubu, VakıfBank - Partizan voleybol takımlarının bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Vakıfbank'ı desteklemek için tribünde olacak. İşte Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasındaki o duyuru...

Ali Ağaoğlu: Konutta fiyatlar yüzde 20 artacak!

360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut almayı düşünenlere tavsiyelerde bulundu. Ali Ağaoğlu konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarında yüzde 20 artış yaşanacak!

360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut almayı düşünenlere tavsiyelerde bulundu. Ali Ağaoğlu konut fiyatlarında artış yaşanacağını belirtti.

Ali Ağaoğlu: Önümüzdeki günlerde konut fiyatları yüzde 20 artacak!

360 ekranlarında yayınlanan ' Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

Ağaoğlu Avrupa Ekonomi Basın Birliği ziyareti Haberi

Ağaoğlu Avrupa Ekonomi Basın Birliği ziyareti


Avrupa'nın önde gelen finans ve ekonomi medyasını bir araya getiren Avrupa Ekonomi Basını Birliği (EBP) toplantısı, Dünya Gazetesi ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlendi. 


Avrupa’nın lider ekonomi gazetelerinin yöneticilerinden oluşan heyet, 2 gün süren etkinlik kapsamında bugün İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni ve şantiye alanını ziyaret ederek inşaat çalışmalarını izledi.


İFM'den sonra Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu da ziyaret eden heyet, projenin şu an hangi aşamada olduğuna dair bilgi...