06 / 05 / 2024

Ağaoğlu Cityscape 2015

Ağaoğlu Cityscape 2015

Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ali Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı!

Cityscape Turkey’e 100 milyon dolarlık satışla damgasını vuran Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı. Türkiye’yi sadece yatırım yapılan bir ülke olarak görmediklerini söyleyen Körfez yatırımcıları, “Burası ikinci vatanımız” dedi

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu My World Europe'ta olağanüstü genel kurula gidiliyor!

My World Europe Sitesinde Ağaoğlu şirketlere bağlı Yönetim tarafından Geçici Site Yönetimi ile yönetilen sitede, geçici site yönetimi 30 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü kat malikleri toplantısı yapma kararı aldı.

Ağaoğlu, Cityscape Fuarı'na damga vurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na 'Maslak 1453' projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara satarak, Dubai'ye damga vurdu.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Ağaoğlu Cityscape 2015 Haberi

Ağaoğlu Cityscape 2015

Tek kalemde 67 milyon dolar


Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, dünyanın en önemli emlak fuarı Dubai Cityscape 2015’te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Yoğun görüşmelerin yapıldığı fuarda, Maslak 1453’ün 140 daireden oluşan C1 bloğunun satışı gerçekleşti.


Ağaoğlu Cityscape 2015’te dünyanın en büyük fonlarından birini yöneten Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na tek kalemde 67 milyon dolarlık satış yaptı. 


Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı, hayır işleri ve eğitim konusuna yoğunlaşmış Suudi merkezli bir kuruluş. Vakfın, gelirleri Türkiye’de kalmak üzere eğitim, kültür alanları ile yardıma muhtaç kişilere destek olmak gibi faaliyetlerde bulunacağı belirtiliyor.


Dubai Conrad Otel’de yapılan ‘Türkiye’ye Neden Yatırım Yapılmalı?’ başlıklı sempozyumun açılış konuşmasını yapan Ali Ağaoğlu; “Körfez yatırımcıları ülkemizi çok yakından...