02 / 05 / 2024

Ağaoğlu Dubai fuarında

Ağaoğlu Dubai fuarında

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz" dedi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu eski savcı Zekeriya Öz'ün tehdit davasında tanıklık yaptı!

Meslekten ihraç edilen Zekeriya Öz'ün, Dubai'de yaptığı tatilin masraflarını kendisinin ödediğine ilişkin belge vermesi için 2 kişiyi azmettirdiği iddiasıyla "basit tehdit" suçundan yargılandığı davada, iş adamı Ağaoğlu tanıklık yaptı.

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de inşaat yapmayacak!

Ağaoğlu, sadece yurtdışında iş yapacağını açıkladı. Ağaoğlu’nu yıldıran güç ise ‘bürokrasi. ’Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. " dedi.

Ağaoğlu Dubai fuarında Haberi

Ağaoğlu Dubai fuarında

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.


Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan ve 35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Global Fuarı'na 375 metrekarelik stand ile katılan Ağaoğlu, fuarda "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi", "Maslak 1453" ve "My Newwork" projelerinin lansmanını yapıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Cityscape Global'ı kendi projelerinin yanında Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform olarak değerlendirdi.


Ağaoğlu, şunları kaydetti:


"Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke. Dubai Cityscape Fuarı Körfez yatırımcısına ulaşma anlamında çok büyük fırsatlar...