07 / 05 / 2024

ağaoğlu düzce yatırımı

ağaoğlu düzce yatırımı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Ağutos ayında 911 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos 2020'de 911 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mamıaına Ravatomanga tarafından kuruldu.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım’a transfer oldu!

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım'ın kiracı ilişkileri ve kiralama hizmetleri müdürlüğü pozisyonuna atandı...

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velioğlu Seyahat Turizm Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çineli tarafından kuruldu. 

ağaoğlu düzce yatırımı Haberi

ağaoğlu düzce yatırımı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi. Oğlu Alican ile ilçeye gelen Ali Ağaoğlu, Kaymakam Mehmet Ali Özcan ve Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'le Aksu mevkisinde kurulması planlanan fabrikanın arazisini gezdi. Daha sonra Belediye Başkanı Yiğit'i makamında ziyaret eden Ağaoğlu, yapılacak fabrikanın yaklaşık 400 kişiye iş kapısı olacağını ve tüm malzemelerinin de ilçeden temin edileceğini söyledi.


Fabrikanın kuruluş aşamasında bir çivinin bile Yığılca'dan alınması yönünde talimat verdiğini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle konuştu:


"Oğlumun kurma aşamasında olduğu fabrikayı incelemeye geldim. Allah kısmet ederse Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacağız. Bölgenin kalkınması ve istihdam sağlayacağı için önemli bir adım diye düşünüyorum. Yığılca'daki işsizliğe çözüm olacak bir...