15 / 05 / 2024

ağaoğlu gaziosmanpaşa projesi

ağaoğlu gaziosmanpaşa projesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 1 yılda 15 bin konutu yenilecek şirketler arasında Ağaoğlu’nun da olduğunu açıklamıştı. Ali Ağaoğlu ise açıklamayı reddederek, “Belediye ile görüşmeler sürüyor kesin bir şey yok” dedi…

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Çekmeköy fiyat!

Lansmanı 6 Ekim Cuma günü Ortaköy’de gerçekleşecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 738 adet konuta yer veriliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy fiyat listesi...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

ağaoğlu gaziosmanpaşa projesi Haberi

ağaoğlu gaziosmanpaşa projesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 1 yılda 15 bin konutun yenileyecek 15 şirketten birinin de Ağaoğlu İnşaat olduğunu açıklamıştı. Projenin detaylarını öğrenmek üzere aradığımız Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise belediyenin yaptığı açıklamayı reddetti. Ali Ağaoğlu, “Gaziosmanpaşa belediyesi ile kentsel dönüşüm için görüştük ama o şekilde kaldı. Şu an netleşen bir şey. Belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor. Netleşince herkesle paylaşacağız” dedi. 


Şengül...