24 / 07 / 2024

ağaoğlu güngören projesi nerede

ağaoğlu güngören projesi nerede

Güngören Ağaoğlu Evleri, Güngören’de, Kale Center Alışveriş Merkezi’nin karşı çaprazında inşa ediliyor

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat tablosuna göre projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

ağaoğlu güngören projesi nerede Haberi

ağaoğlu güngören projesi nerede

Ağaoğlu İnşaat’ın yeni projesi Güngören’de inşa edilecek. Projenin kurulduğu alan Kale Center Alışveriş Merkezi’nin karşı çaprazında bulunuyor. 

İstanbul'un batı yarısında, Çatalca yarımadasında yer alan Güngören, İstanbul'un Adalar ve Eminönü'nden sonra alan bakımından en küçük üçüncü ilçesi olma özelliğine sahip. 3 Haziran 1992 tarihinde ilçe olan Güngören, doğuda Zeytinburnu, Esenler ve güneyde Bakırköy, batıda Bahçelievler ilçelerine komşu durumda. 11 mahalleden oluşan ilçeye bağlı kırsal yerleşme yok.


444 6 777