02 / 05 / 2024

ağaoğlu istihdam 6 Aralık 2014

ağaoğlu istihdam 6 Aralık 2014

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Katılımın ücretsiz olduğu programa son başvuru tarihi ise 3 Aralık. Sertifika eğitimleri 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

Ağaoğlu Çekmeköy fiyat!

Lansmanı 6 Ekim Cuma günü Ortaköy’de gerçekleşecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 738 adet konuta yer veriliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy fiyat listesi...

Ağaoğlu Çekmeköy'ün lansmanı 6 Ekim'e ertelendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Çekmeköy’de hayata geçireceği Ağaoğlu Çekmeköy projesinin lansman tarihi 6 Ekim Cuma gününe ertelendi.

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ali Ağaoğlu sevgilisiyle jet ski'de!

Bodrum'da sevgilisiyle objektiflere takılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, serin sulara “Aga 6” yatıyla açıldı.

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

İşte Ali Ağaoğlu’nun “Ağa 6” teknesi!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun ABD’DE özel olarak yaptırdığı ‘Aga6’ adlı teknesini oğlu Ali Ege ve annesi Petek Ertüre’ye tahsis etti. İşte o tekne...

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

ağaoğlu istihdam 6 Aralık 2014 Haberi

ağaoğlu istihdam 6 Aralık 2014

6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam uzmanı  edilecek. Katılımın ücretsiz olduğu programa son başvuru tarihi ise 3...