21 / 05 / 2024

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat adres

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat adres

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli Mert Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Liber Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liber Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yusufoğlu ve Turan Yusufoğlu ortaklığında kuruldu.

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çıkrıkçıoğlu tarafından kuruldu.

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Yavuz tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Atay ve Atik Ziya Kaya ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat adres Haberi

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat adres


Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ  Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  GIDA Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri;...