02 / 05 / 2024

Ağaoğlu ne kadarlık sukuk ihracı yapacak

Ağaoğlu ne kadarlık sukuk ihracı yapacak

Niyazi Albay Reuters'a yaptığı açıklamada, "Planımız 300 milyon dolar civarında sukuk ihracı gerçekleştirmek. Bu kez daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak için uluslararası kurumlarla bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Ağaoğlu, 300 milyon dolarlık sukuk ihracı planlıyor!

Niyazi Albay Reuters'a yaptığı açıklamada, "Planımız 300 milyon dolar civarında sukuk ihracı gerçekleştirmek. Bu kez daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak için uluslararası kurumlarla bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu eski savcı Zekeriya Öz'ün tehdit davasında tanıklık yaptı!

Meslekten ihraç edilen Zekeriya Öz'ün, Dubai'de yaptığı tatilin masraflarını kendisinin ödediğine ilişkin belge vermesi için 2 kişiyi azmettirdiği iddiasıyla "basit tehdit" suçundan yargılandığı davada, iş adamı Ağaoğlu tanıklık yaptı.

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları!

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları 1 milyon 34 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde teslimlerin bu yıl sonu Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Ali Ağaoğlu: Mevzuat değişiklikleri sektörde sıkıntı yaratıyor!

İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ali Ağaoğlu, sık sık yapılan mevzuat değişikliklerinin yatırımcıları zorladığını belirterek, ''Projelerimiz yarım kalıyor'' dedi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ağaoğlu Guinness rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile ‘Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nun sahibi oldu. Etkinlik, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu ne kadarlık sukuk ihracı yapacak Haberi

Ağaoğlu ne kadarlık sukuk ihracı yapacak


Ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası islami borçlanma piyasasından 300 milyon dolar civarında borçlanma planlıyor. Geçen yıl 100 milyon lira tutannda bir yılvadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanmayı planlıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Niyazi Albay yaptığı açıklamada. "Planımız 300 milyon dolar civannda sukuk ihracı gerçekleştirmek. 

Bu kez daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak için uluslararası kurumlarla bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Bugüne kadar uluslararası piyasalarda yalnızca kanlım bankaları sukuk ihraçları gerçekleştirirken Doğuş Varlık Kiralama da yurtdışında 370 milyon dolarlık kira sertifikası ihracına hazırlanıyor İhraç gerçekleşirse Türkiye'den bir banka dışı bir firmanın yurtdışında gerçekleştirdiği ilk Islami borçlanma olacak. 


Ticari...