04 / 05 / 2024

ağaoğlu tüm kampanyalar

ağaoğlu tüm kampanyalar

Ağaoğlu kampanyası, My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212, My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ali Ağaoğlu: Dövizi daha az kullanmamız lazım!

İş adamı Ali Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Türkiye'nin bu dinazmi var. Kendi içimize dönüp, cebimizde dolar yerine Türk Lirası taşımamız, dövizi biraz daha iç ticaretimizde daha az kullanmalıyız." ifadelerine yer verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruyor!

Sektörde bir ilk olarak ‘Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırım Fonu’ kurmak için düğmeye basan Ağaoğlu’na, SPK’dan olumlu yanıt geldi.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

ağaoğlu tüm kampanyalar Haberi

ağaoğlu tüm kampanyalar


Ağaoğlu İstanbul'da hayata geçirdiği konut ve ofis projeleri için sadece 15 gün sürecek kampanya ile yüzde 2 peşinat ve faizsiz ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Kampanya, inşaat süreçleri tamamlanmış anahtar teslim My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan My Office 212 projelerinin yanı sıra devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor. 


22 bin kişiye soruldu Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, iç pazarda düzenli araştırmalarla tüketici beklentilerini sürekli analiz ettiklerini ve yaptıkları bu araştırmalar neticesinde tüketiciler için en uygun kampanyayı geliştirdiklerini söyledi. Rahvalı, "22 bin kişi üzerinde yaptığımız araştırmada gördük ki tüketiciler peşinat ve faiz oranlarında daha uygun koşullar sunulmasını talep ettiler. Biz de tüketicinin sesini dinleyerek tüm...