22 / 07 / 2024

Ağaoğlu zam yapacak mı

Ağaoğlu zam yapacak mı

Ali Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu şehit ailelerine 250 ev yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu 15 Temmuz darbe girişimi direnişinde şehit düşenlerin aileleri için ev yapmak istediğini söyledi.

Ali Ağaoğlu Bodrum'a yatırım yapacak!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Ali Ağaoğlu Marmaris'taki adasına yatırım yapacak mı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çiftlik Adası'nın, 30 milyon dolara işadamı Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmasının yankıları sürüyor. Turizmciler ve emlakçılar bu satışı olumlu karşılıyor.

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Murat Uluğ Grubun Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu. Uluğ ve Kutluğ aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Ağaoğlu Gemlik Körfezi'nde RES yatırımı yapacak!

Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde rüzgar enerji santralleri (RES) yatırımları yapmak amacıyla kurulan Bakır Enerji Elektrik üretim AŞ, Kürekdağı RES projesi kapsamında Gemlik Körfezi’nde yatırım yapacak

Ağaoğlu Deniz Temiz Derneği TURMEPA'ya 2 yıl sponsor oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Deniz Temiz Derneği TURMEPA'nın 'Temiz Deniz Süpürgesi'ne iki yıl sponsor oldu. İlk seferine çıkan tekne, Ağaoğlu'nun yaptığı bağışla Marmara'da denizden çöplerin temizlenme işlemini yapacak.

Ağaoğlu Finans Merkezi'ne 319 konut 977 ofis inşa edecek!

İstanbul Finans Merkezi'ndeki projesi için ruhsat alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 115 bin metrekarelik arsaya 319 konut, 977 ofis olmak üzere toplam 1448 bağımsız bölüm yapacak..

Ağaoğlu zam yapacak mı Haberi

Ağaoğlu zam yapacak mı

Ali Ağaoğlu, 360 ekranlarında yayınlanan 'Ekonomi Gündemi' programına konuk oldu ve konut fiyatlarında önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Ağaoğlu, şunları söyledi:


"Maliyetlerde inanılmaz bir artış var. Müteahhitler bunu fiyatlarına yansıtmadılar. Kârlarında fedakarlık yapıyorlar. İkinci yarıda satışların artmasıyla bu maliyet artışlarını kısmen  fiyatlarına yansıtmaya başlayacaklar. Önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın fiyat artışı kaçınılmaz duruyor.  İnsanlar ödeyebilecekleri şartlarda yer bulurlarsa muhakak alsın. Alım zamanı" 


Ağaoğlu, Türkiye'de doğru yerden doğru fiyattan doğru projeden ev alan herkesin her zaman kazandığını...