03 / 05 / 2024

Ağaoğlunun gireceği yeni pazarlar

Ağaoğlunun gireceği yeni pazarlar

AĞAOĞLU Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 3' üncü İnşaat ve Konut Konferansımda yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunları hakkında açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni projesini Çekmeköy'de hayata geçirecek. Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi 21 Eylül 2017 Perşembe günü olarak belirtiliyor.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

Ali Ağaoğlu referandum için bahse girdi!

Ali Ağaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandumda yüzde 65 "Evet" çıkacağına bahse girdi. Ağaoğlu, bahse girdiği kişilere 7 bin Euro'luk elbise sözü verdi.

Ali Ağaoğlu Bebek'te yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ali Ağaoğlu, önceki gece Bebek'te bir mekanda eğlendi...Genç sevgilisinin kendisine eşlik ettiği masada şampanyalar patlatan Ağaoğlu, bol bol selfie çekim yaptı.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu: Yeni yatırımlarımız engellendi!

Paralel yapının iş hayatına verdiği zarara dikkat çeken Ağaoğlu, “Kilit noktalara yerleştirdikleri adamlarla başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İntikam almak için projemizi durdurdular, yeni yatırımları engellediler. " dedi.

Ağaoğlunun gireceği yeni pazarlar Haberi

Ağaoğlunun gireceği yeni pazarlar

Hasan Rahvalı: "Şimdiye kadar Körfez ülkelerinde kendimizi tanıttık ve 2 milyar dolarlık yabancıya satış gerçekleştirdik. Ancak artık yeni pazarlara açılmamız lazım. 

Doğu Asya ve Çin yüzde 7.5'lik büyüme payı ile önümüzdeki dönemde en hızlı büyümeyi gösterecek pazarlar arasında ilk sırada yer alıyor. Bu pazarlar bizim henüz dokunmadığımız ancak bundan sonra odaklanmamız gereken pazarlar" dedi. 


Aydınlık...