19 / 05 / 2024

Ağapark ne zaman tamamlanacak

Ağapark ne zaman tamamlanacak

Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Hükümetten dikkat çeken asgari ücrete zam açıklaması: Ne zaman yapılacağını göreceğiz

Herkesin merakla beklediği asgari ücret ile ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz" dedi.

Haydarpaşa Garı ne zaman açılacak?

Haydarpaşa Garı, 9 yıl önceki yangının izlerini silmek ve yeniden eski günlerine kavuşmak için gün sayıyor. Peki tarihi Haydarpaşa Garı ne zaman açılacak?

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

TOKİ Bolu Yeniçağa kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Bolu Yeniçağa'da yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 88 adet daire kurayla satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kurası ne zaman çekilecek?

Hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Satış işlemi yapılmış ancak işin içinde hile tespit edilmiş tapunun bozulması için hukuk mahkemelerine dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Kira artışı davası ne zaman açılır?

Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabilir. Kira süresi boyunca kiracılar kira ve yan giderleri ödemek ile mükellef oluyor. Peki, yeni dönemde uygulanacak kiralar için kira artışı davası ne zaman açılır?

Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Türk Telekom Arena’nın karşısında bulunuyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek DKY On Konutları için ön talep toplanıyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor. Peki Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Ağapark ne zaman tamamlanacak Haberi

Ağapark ne zaman tamamlanacak


Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Başkan Acar, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı makamında ağırladı. Acar'ın önemli projeler ortaya koyduğunu ifade eden Dağ, "Söz konusu şehrin menfaatine hizmet olduğu sürece o işte siyaset aramak doğru olmaz. Belediye Başkanımız gerçekten önemli projeler ortaya koyuyor. Bize düşen bu projelerin Ankara'da takibini yapmak" dedi. Ağapark projesinin saha çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Acar da "Sayın vekilimiz Hamza Dağ projelerimizle bizzat ilgilendi. Hizmet denilince siyaset gözetmeksizin samimi bir şekilde mücadelesini verdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Acar, Dağ ve İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Yalı Mahallesi Plajlar Caddesi'ndeki proje alanında yer alan...