06 / 05 / 2024

Ağapark projesinin saha çalışmaları başladı!

Ağapark projesinin saha çalışmaları başladı!

Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.




Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Başkan Acar, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı makamında ağırladı. Acar'ın önemli projeler ortaya koyduğunu ifade eden Dağ, "Söz konusu şehrin menfaatine hizmet olduğu sürece o işte siyaset aramak doğru olmaz. Belediye Başkanımız gerçekten önemli projeler ortaya koyuyor. Bize düşen bu projelerin Ankara'da takibini yapmak" dedi. Ağapark projesinin saha çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Acar da "Sayın vekilimiz Hamza Dağ projelerimizle bizzat ilgilendi. Hizmet denilince siyaset gözetmeksizin samimi bir şekilde mücadelesini verdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Acar, Dağ ve İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Yalı Mahallesi Plajlar Caddesi'ndeki proje alanında yer alan çalışmalara katıldı. Acar, Dağ ve Akbulut, ilk ağaçları toprakla buluşturdu.



Yeni Asır




Geri Dön