18 / 05 / 2024

Ağapark projesi ne zaman bitecek

Ağapark projesi ne zaman bitecek

Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Silivri Alipaşa 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Silivri Alipaşa Pirimehmetpaşa 2019 projesi nerede? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Silivri Alipaşa 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Silivri Alipaşa 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Silivri 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesi 28 Temmuz'da satışa çıkacak. Peki Torkam E-5 projesi ne zaman teslim?

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Deniz sıfır konumda inşa edilecek olan Mesa Bodrum projesi Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum Demirbükü projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı tarafından inşa edilen Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Başakşehir 3. İstanbul projesi ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesi toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de inşa ediliyor. Peki Başakşehir 3. İstanbul projesi ne zaman teslim?

Ağapark projesi ne zaman bitecek Haberi

Ağapark projesi ne zaman bitecek


Aliağa Belediyesi'nin Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.

Başkan Acar, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı makamında ağırladı. Acar'ın önemli projeler ortaya koyduğunu ifade eden Dağ, "Söz konusu şehrin menfaatine hizmet olduğu sürece o işte siyaset aramak doğru olmaz. Belediye Başkanımız gerçekten önemli projeler ortaya koyuyor. Bize düşen bu projelerin Ankara'da takibini yapmak" dedi. Ağapark projesinin saha çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Acar da "Sayın vekilimiz Hamza Dağ projelerimizle bizzat ilgilendi. Hizmet denilince siyaset gözetmeksizin samimi bir şekilde mücadelesini verdi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Acar, Dağ ve İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Yalı Mahallesi Plajlar Caddesi'ndeki proje alanında yer alan...