18 / 05 / 2024

Ağaran Şelalesi turizm

Ağaran Şelalesi turizm

Rize'nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, kentin gürültüsü ve sıcak havasından bunalan turistlere doğal ortamda piknik yapmanın yanı sıra göletlerde yüzerek serinleme fırsatı da sunuyor.

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil ve M.S. Mustafa Assaf ortaklığında kuruldu.

Manisa Müzesi turizm faaliyetlerini canlandıracak!

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesinde bulunan binlerce eser yeni müzenin tamamlanmasıyla yeniden ziyarete açılacağı günü bekliyor. Paha biçilemeyen birçok eserin yer aldığı Manisa'da yen müzenin açılmasıyla turizm faaliyetlerinin de canlanması planlanıyor.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Ağaran Şelalesi turizm Haberi

Ağaran Şelalesi turizm

Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.


İlçe merkezine 12 kilometre mesafedeki şelaleye gelen turistlerin büyük çoğunluğu doğal ortamda piknik yaparak zaman geçirirken, bir kısmı da suyun kayaları aşındırmasıyla oluşan doğal göletlerde yüzerek serinlemeyi tercih ediyor.


Göletlerde yüzerek serinleyen Naci Karabacak, yaptığı açıklamada, Ankara'dan geldiğini belirterek, "Bu şelaleyi anlatmak için bir cümle bile yeter aslında. Burada insan yaşlanmaz" dedi.


Doğanın insanın tamamlayıcısı olduğunu dile getiren Karabacak, "Ağaran Şelalesi de bu doğal güzelliklerden biri. Biz de bu güzel doğanın tadını yüzerek çıkarmaya çalışıyoruz. İnsanların ömürlerinde en az bir kere de olsa burayı gelip görmesini isterim. Bana göre burası Türkiye'nin saklı cennetlerinden biri. Buranın saklı cennet olmaktan çıkması lazım. Biz keşfettik ve çok mutlu olduk"...