20 / 05 / 2024

Ağbulut Lojistik İnşaat nerede

Ağbulut Lojistik İnşaat nerede

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Nezire Ağbulut tarafından kuruldu.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Rhm Lojistik İnşaat Otomotiv Yedek Parça Petrol Ürünleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhm Lojistik İnşaat Otomotiv Yedek Parça Petrol Ürünleri Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gazioasmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sebahattin   Genç tarafından kuruldu.

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aydınlıoğlu tarafından kuruldu. 

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Ağbulut Lojistik İnşaat nerede Haberi

Ağbulut Lojistik İnşaat nerede

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Nezire Ağbulut tarafından kuruldu.

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her tür vasıtalarla kara, deniz ve havada yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, satın aldığı vasıtaları kiraya vermek, araç kiralamak ve bunlarla yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, nakil vasıtaları acenteliği ve bayiliği yapmak, nakil araçlarının ticareti ile uğraşmak,karayolu vasıtalarının bakım ve onarımlarını,petrol ve ürünlerinin alınması satılması dağıtılması stoklanması bayiliği,akaryakıt istasyonları kurulması,petrol ve akaryakıtın ve tüm ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı nakliyesini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Dumlupınar Mahallesi Zaman Sk. Cetın Yılmazer Apt.No:15 A Kadıköy