03 / 05 / 2024

Agency Gayrimenkul yasin tatlıdil

Agency Gayrimenkul yasin tatlıdil

Yeni evliler, öğrenciler ve yabancıların tercih ettiği 1+1 konutları mercek altına alan Agency Gayrimenkul’ün kurucularından Yasin Tatlıdil, “Metropol insanının ihtiyaçları konutta trendleri belirlemeye başladı.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Çelik tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar tarafından kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günay Yılmaz ve Remzi Yasin Özalp ortaklığında kuruldu.

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Diamond Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Retro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Retro Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çetinkaya tarafından kuruldu.

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Yasin Bakırcı tarafından kuruldu.

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mohamad Bohlok ve Muhammed Yasin Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Agency Gayrimenkul yasin tatlıdil Haberi

Agency Gayrimenkul yasin tatlıdil


Büyük şehirlerde nüfus artarken metropol insanlarının alışkanlıkları değişiyor. Geçmişte yüksek metrekareli evlerde, geniş salonlarda oturmayı tercih eden insanlar, artık 1 oda ve 1 salondan oluşan ‘kompakt’ olarak nitelendirilen evlerde yaşamayı seçiyor. Son dönemde yapılan araştırmalarda da 1+1 evlerin satışlarındaki artış göze çarpıyor.


Agency Gayrimenkul’ün kurucularından Yasin Tatlıdil, metropol insanının 1+1 daire tutkusunu değerlendirdi. Yeni projelerdeki 1 oda 1 salon evlerin geçmişteki evlerle karşılaştırılamayacak düzeyde kullanışlı olduğuna dikkat çeken Yasin Tatlıdil, “Küçük konutlar kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Ayrıca büyük konutlara oranla 1+1 evlerin fiyatları da daha cazip. Bu evlerin aidatları daha düşük. Bu ayrıcalıklar da tüketicinin kararını etkiliyor. Üstelik insanlar bu evleri yatırım amacıyla da satın alıyor. Öğrenciler, yalnız yaşayan insanlar ve yabancılar da daha kullanışlı olduğu gerekçesiyle 1 oda 1...