29 / 04 / 2024

Agı Gayrimenkul

Agı Gayrimenkul

Agı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Osman Soysal ve Zekeriye Çil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Sadaat Group Gayrimenkul İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sadaat Group Gayrimenkul İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nakeebuallah AG Sadaat tarafından kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Iag Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Iag Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de  200 bin TL sermaye bedeli ile İnanç Akıncı tarafından kuruldu.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

AG Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Güvenç Taze tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

AG Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AG Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Gönen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Dolapdere Taksim Caddesi'nde kuruldu.

Agı Gayrimenkul Haberi

Agı Gayrimenkul

Agı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Osman Soysal ve Zekeriye Çil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu. Agı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ati arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Agı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Huzur Mahallesi, Abdullah Azam Caddesi, Şener Sokak, Bodur Plaza,...