28 / 04 / 2024

Agi Yapı İzolasyon adres

Agi Yapı İzolasyon adres

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gözüküçük tarafından kuruldu...

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarsim Yapı İzolasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şimşek tarafından kuruldu.

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Armopol Yapı Ve İzolasyon Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sururi Doğruer tarafından kuruldu.

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Agi Yapı İzolasyon adres Haberi

Agi Yapı İzolasyon adres

Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gözüküçük tarafından kuruldu.


Agi Yapı İzolasyon Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:1- Her türlü izolasyon malzemesinin alımı, satımı, ihracı ve ithali, pazarlama ve dağıtımını yapmak, 2- Her türlü izolasyon uygulaması işleri ile ilgili olarak, müteahhitlik, taşeronluk ve aracılık hizmetleri vermek, 3- Her türlü su, ısı ve ses izolasyonu amacıyla kullanılan, yapıştırma esaslı yalıtıcılar,(menbranlar) sürme esaslı yalıtıcılar, kiremit altı örtüleri, çatı pencereleri, çatı örtüleri, cam tülü esaslı şilteler ve benzeri izolasyon malzemelerinin hammadde, yarı mamul ve mamul olarak üretimini yapmak, 4- Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak, 5- Her türlü canlı hayvanların besicilik ve yetiştiriciliğini yapmak, 6-...