27 / 04 / 2024

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.



Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak.İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı, su şartlandırma tesisatı, endüstriyel tesisat, otomatik kontrol sistemleri soğutma tesisatı ve bunların izolasyon ve yalıtım işleri gibi bilcümle ısıtma, havalandırma ve klima sistemlerini planlar, projelendirir, taahhüdünde bulunur, müşavirliğini yapar ve yurtiçi ve Yurtdışı ihalelerine girer. 3) Jel Poliüretan enjeksiyon boya sistemleri kurmak, Her türlü poliüretan sünger, yatak imalatında dolgu maddesi olarak kullanılan yün, pamuk ve benzeri maddelerin üretimi ve alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4) PVC, plastik, poliüretan, keçe ve kauçuktan mamul konveyör taşıma bandı, silindir kaplama bantları, teflon ve polyester konveyör bantları, güç transmisyon kayışları, plastik kayışlar, varyatör kayışları, zaman kayışları, sonsuz kayışlar V kayışları, plastik ve çelik konveyör zincirleri ve ekipmanları, mekanik güç aktarma ve birleştirme elemanları imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 5) Polyester depo ve küvet imalatı, ithali, ihracı, alımı ve satımını yapmak. Polyester levha imalatı, ithali, ihracı, alımı ve satımını yapmak. 6) Şirket kanunlar çerçevesinde kendine kâr elde ettirebilecek her türlü ticareti yapar.
 


Geri Dön