13 / 05 / 2024

ağrı apartman ihalesi

ağrı apartman ihalesi

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 224 daireli 7 adet apartmanı 9 milyon 670 bin 611,65 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ağrı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Murat Kurum'dan Açelya Apartmanı açıklaması! 

Çankaya'da istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, olayda büyük ihmal olduğunu ve bununla ilgili cezai süreç yürütüleceğini dile getirdi. 

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Mülkiye başmüfettişlerinden Açelya Apartmanı ile ilgili soruşturma!

Başkentte çökme riski olduğu için kontrollü yıkımına başlanan Açelya Apartmanı ile ilgili İçişleri Bakanlığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

ağrı apartman ihalesi Haberi

ağrı apartman ihalesi

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 224 daireli 7 adet apartmanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 9 milyon 670 bin 611,65 TL olarak belirlendi.

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddeleri uyarınca satılmak üzere
ihaleye çıkartılmıştır. 

2 - İhale yukarıda belirtilen tarihte saat 10.00’da başlayıp, Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.
3 - İhale ile ilgili şartname ve ekleri Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında mesai saatleri içerisinde görülebilir ve T.C.
Vakıflar Bankası Ağrı Şubesinde bulunan TR 8800 0150 0158 0078 8604 7822 nolu vakıf hesabına 1.000,00 TL şartname bedeli yatırarak yatırıldığına dair
belgeyi...