07 / 07 / 2024

ağrı elektrik paşa çalı

ağrı elektrik paşa çalı

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı İl Koordinatörü Paşa Çalı, halka daha kaliteli enerji sunmayı amaçladıklarını belirterek, " 2014'te Ağrı il genelinde 18 milyon TL yatırım yapılacak." dedi...

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

A101’de Paşabahçe 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye, 6 parça tencere seti 499 TL’ye, vantilatör 369 TL’ye düştü!

A101, gelecek hafta perşembe gününden itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğini açıkladı. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, Paşabahçe 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye, 6 parça tencere seti 499 TL’ye, vantilatör 369 TL’ye düşecek. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Elektrik faturası desteği nasıl alınır? Elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır? Hemen başvurun!

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Elektrik tüketim desteği nasıl alınır? Elektrik yardım desteği kimlere verilecek?

Elektrik tüketim desteği pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki elektrik yardım desteği kimlere verilir? İşte detaylar!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Hangi saatlerde elektrik tasarrufu yapılır? Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz?

Elektrik tasarrufu konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle Elektrik kullanımı hangi saatlerde ucuz? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

ağrı elektrik paşa çalı Haberi

ağrı elektrik paşa çalı


Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı İl Koordinatörü Paşa Çalı, halka daha kaliteli enerji sunmayı amaçladıklarını belirterek, " 2014'te Ağrı il genelinde 18 milyon TL yatırım yapılacak." dedi. 


Çalı, yatırımla havai hatlı şebekelerde meydana gelen problemin giderilmesi, düzgün voltaj, sabit frekansta, kesintisiz ve sürekli enerji temin edilmesi, çevre uyumunun sağlanması, kayıp kaçağın azalması, can ve mal kaybının önlenmesi, işletme maliyenin düşürülmesi ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. 


Hizmet kalitesini arttırmak amacıyla bölgenin ihtiyaçlarını hemen hemen belirlediklerini aktaran Çalı, "İlimizdeki mevcut dağıtım şebekelerinin altyapısında önemli eksiklikler olduğunu tespit ettik. İlimizdeki elektrik arızalarını yüzde 80 seviyesinde tetikleyen kaçak kullanımın önüne geçmek için saha kontrolleri ve projelerimiz devam etmektedir. Çağrı merkezi kurulması, uzaktan kumanda ile belli bir merkezde şebeke arızalarının tespiti ve müdahalesi...