27 / 04 / 2024

ağrı sgk ihalesi ne zaman

ağrı sgk ihalesi ne zaman

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, ve Sosyal Güvenlik Kurumu mülkiyetinde olan Ağrı İli, Merkez İlçesi, Leylekpınar Mahallesi, 85 ada, 40 no'lu parselde kayıtlı 338,00 m 'lik taşınmazın satışına ilişkin ihaleye katılıyor...

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Dikkat! Uzmanlar tek tek açıkladı! SGK, SSK, emekli ve Bağkur’lu...

Vatandaşlar dikkat hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlar tek tek açıkladı. SGK, SSK, emekli, Bağkur’lu herkesin merak ettiği soruların yanıtını İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarı Mert Nayır verdi. İşte sorular ve yanıtları...

Ağrı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ağrı 300 konut ihalesi yarın!

Ağrı İli, Merkez İlçesi Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 300 yeni konut geliyor!

Ağrı Merkez Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 300 yeni konut müjdesi!

Ağrı İli, Merkez İlçesi Yolugüzel Mahallesi 300 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi( E-İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

ağrı sgk ihalesi ne zaman Haberi

ağrı sgk ihalesi ne zaman


Ata GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirket Yönetim Kurulunun 05/11/2013 tarih ve 26 sayılı kararında;


Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlenen ve Sosyal Güvenlik Kurumu mülkiyetinde olan Ağrı İli, Merkez İlçesi, Leylekpınar Mahallesi, 85 ada, 40 no'lu parselde kayıtlı 338,00 m 'lik taşınmazın  satışına ilişkin  06/11/2013 tarihinde yapılacak ihaleye katılmasına mevcutların oy birliği ile karar verilmiştir.


İhale sürecindeki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam...