09 / 05 / 2024

AGS Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi

AGS Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gözde Sitesi projesi kapsamında fiyatlar 150 bin liradan başlıyor. Projede 50 ay faizsiz vadelendirme de yapılıyor...

EDC Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EDC Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Delibaş, Hüseyin Oskay ve Kadir Çetin tarafından kuruldu.

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında 10 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonpark Yapı Grup Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özgür Kılıç, Ziya Bilgel ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, D.Araslı Bulvarı Akyol Plaza'da kuruldu.

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zan Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Gezersu ve Orhan Gezersu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Emre Aksoy ve Malike Aksoy ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup İnşaat Endüstriyel Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çalışkan tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Türkan Özgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İpek, Erhan İpek ve Muhammet Güllük ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Ayk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Kayıkçı ve Yağmur Ağkaya tarafından 2 milyon TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Grup İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Matbaacılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'de kuruldu.

Elizi Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elizi Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Özer ve Ömer İslam tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Ersan Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersan Grup Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şenol Erdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Mesut Erdoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Yenibosna'da kuruldu.

AGS Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

AGS Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi

M. Yılmaz İnşaat ortağı AGS Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından yükselen Gözde Sitesi 60 daireden meydana geliyor. 2 blok halinde yükselen proje; Pendik, Kurtköy'de yer alıyor. 

Projede yer alan konutların tamamı 2+1 ve 102 metrekare olarak tasarlandı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 150 bin lira ve 175 bin lira olarak belirlendi. Projedeki konutların yarısı peşin veriliyor geri kalan 50 ay vade farksız kredisiz kefilsiz vadelendiriliyor. 

Pendik Gözde Evleri'nin sosyal alanlarında yüzme havuzları, otopark, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler yer alıyor. Projede konutlar 30 Aralık 2012'de teslim edilecek. 

Gözde Sitesi nerede?

Sabiha Gökçen Havaalanına 2 km

Tem Otoyolu Kurtköy Gişeleri 3.5 km

E-5 Karayolu 7 km

E-5 ve TEM Bağlantı Yolu 250 metre

Pendik - Yalova Feribot İskelesi 8.2 km

Deniz Otobüsü 8.3 km

Pendik Tren garı 7.7...