08 / 05 / 2024

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.



Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.


Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik   tesisler,spor tesisleri,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya verme, Kamu ve özel açılan her türlü ihaleye vermek, iş almak ve yapmak,ihalelere girmek.Her türlü inşaat malzemesi alım ve satımını yapmak,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2.Başka yerde sınıflandırılmamış inşaat doğrama ve marangozluk ürünleri (ahşaptan kiriş, kalas, payanda, beton kalıbı, çatı padavrası, vb.) imalatı ve alım satımı yapmak,İnşaatlarda beton işleri (kalıp içerisine beton dökülmesi vb.),Betondan, çimentodan ve suni taştan prefabrik yapıların, yapı elemanlarının ve diğer ürünlerin toptan ticareti, Hazır beton alım,satımı ve hazır beton  santralleri faaliyetleri 3.Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri yapmak,Peyzaj mimarisi faaliyetleri ve peyzaj konusunda mimari danışmanlık faaliyetleri yapmak,Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak 4.İş makineleri ile birlikte kamyon ve diğer motorlu yük taşıma araçlarının kiralanması,kiraya verilmesi,alım ve satımını yapmak 5.Şirket ihtiyaçları doğrultusunda gayrimenkul almaya, satmaya, inşa etmeye, ettirmeye kiralamaya, kiraya vermeye, ipotek, kanuni hak tesis ettirmeye, etmeye, kendi, gerekse iş, ortaklık, münasebetinde olduğu, şahıs ve şirketlerin doğmuş ve doğacak borçları temin etme gayrimenkul mallar üzerine ipotek etme, ayrıca irtifa, intifa hakları medeni kanun hükümleri ayrı gayri maddi hakla ilgili intizam tasarruf işleminde bulunma, menkul mallar üzerinde rehin işlemleri tesis etme, hukuki tasarrufları hak ve alacakları tahsil, temini, ipotek, rehini ayni, şahsi teminat alma, tapu sicilinde terkin işlemlerinde bulunur. Şirket amacıyla ilgili olarak marka, patent, ihtira beratı, know-how gibi hakları kendi adına tescil ettirebilir, devredebilir bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir. Yukarıda belirtilen konulardan başka,ileride şirket için faydalı ve gerekli görülecek başka işlere girişilmek istendiğinde,keyfiyet ortaklar kurulunun onayına sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra ,tescil ve ilan edilerek şirket bu işlerde de yapılabilecektir.



Geri Dön