20 / 05 / 2024

Mehmet Salih Oğur

Mehmet Salih Oğur

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Anli tarafından kuruldu.

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Mehmet Salih Oğur Haberi

Mehmet Salih Oğur

Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Salih Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.


Merdem Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve...