02 / 05 / 2024

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...



A1 Capital ile Borsada Yatırım programının bu haftaki konuğu Tacirler Yatırım Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Aşçıoğlu oluyor. 

Haber Türk'ün aktardığına göre; borsada son günlerdeki iyimserliği değerlendiren Aşçıoğlu, hisse alımlarının son hafta rallisine işaret edip etmediğini ve seçim sonrası borsanın olası hareketleri konusundaki tahminlerini aktarıyor. Aşçıoğlu özellikle yabancı yatırımcının seçim sonrası hareketleri konusundaki fikirlerini paylaşarak beklenen seçim sonrası rallide hangi sektörlerin şanslı olabileceği konusundaki görüşlerini açıklıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön