05 / 05 / 2024

AGT Ağaç Sanayi fabrika yatırımı

AGT Ağaç Sanayi fabrika yatırımı

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin tarafından kuruldu.

AGT Ağaç Sanayi fabrika yatırımı Haberi

AGT Ağaç Sanayi fabrika yatırımı

Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasındaki AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Şirket ayrıca 10 milyon euro yatırımla, yılda 5 megawatt (MW) elektrik enerji üretebilecek biyokütle enerji santrali kuruyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, laminant parkede iç pazarın dörtte birine sahip olduklarını, ayrıca toplam üretimlerinin yüzde 45’ini ihraç ettiklerini ve küresel pazardan yüzde 2.7 pay aldıklarını ifade eden AGT İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Güven, yeni yatırımla 2019-2020 yıllarında 40 milyon metrekare, yani dünya üretiminin yaklaşık yüzde 4’üne yaklaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Üretim ikiye katlanacak

Güven, “Şu an senelik 500 bin metrekarelik MDF üretiyoruz. Yeni fabrika ile üretimimizi ikiye katlayacağız. Bu yıl 1.3 milyar TL’ye yakın ciro gerçekleştireceğiz. Gelecek...