05 / 05 / 2024

AGT mdf ihraç ediyor mu

AGT mdf ihraç ediyor mu

Özel ahşap sektörünün önemli oyuncularından AGT'nin, 60 ülkeye MDF ihraç ettiği açıklandı. Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor.

KT Kira Sertifikaları 500 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları Varlık A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkına açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın 250 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı tertip ihraç belgesi onaylandı...

KT Kira Sertifikaları 100 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihraç edilecek...

Halk Varlık Kiralama tertip ihraç belgesi yayınlandı!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikası ihracına ilişkin onaylanmış tertip ihraç belgesi yayınlandı...

Ziraat Katılım 4 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 4 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilecek.

Hazine bugün 1.7 milyar liralık kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün tahvil ihalesi düzenleyecek ve kira sertifikası ihraç edecek.  1,7 milyar liralık kira sertifikası için talepler, bugün saat 14:00'e kadar alınacak. 

Hazine kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1,7 milyar liralık kira sertifikası ihraç edecek. Kira sertifikası ihracında talepler, yarın saat 14.00'e kadar yapılacak.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Bereket Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın 40 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

TF Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi başvurusu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın tertip ihraç belgesi SPK tarafından onaylandı!

Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası tertip ihraç belgesi SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı...

AGT mdf ihraç ediyor mu Haberi

AGT mdf ihraç ediyor mu

Grup Başkanı Şirzat Subaşı'nın verdiği bilgeye göre ahşap ürünleri içinde yer alan ve MDF olarak bilinen 'lif levha' üretiminde Türkiye, 5,6 milyon metreküplük kapasitesiyle Avrupa’da birinci, dünyada ise ikinci sırada yer alıyor. Subaşı sözlerini şöyle devam ettirdi: "Dünyada lif levha üretimi 2009 yılında 60 milyon metreküp civarındaydı. 

Son 6 yıllık dönemde yüzde 69 dolaylarında bir büyüme gerçekleşti." Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor. İran’ı 10 milyon dolar ile de Irak izliyor. Kendi çalışmaları hakkında da bilgi veren Subaşı, 2015’te kurdukları parke hattıyla ürün gamını daha da arttırdıklarını açıkladı. Subaşı, "Yılda 15 milyon metrekare parke ile 430 stadyum zeminini AGT Parke ile döşeyebiliriz" dedi.


Bugün/ Nazmelis ZENGİN



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer...