10 / 05 / 2024

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Akbulut imzasıyla kuruldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ofis Voyvoda Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli  ile Oya Gül tarafından kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinay Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Keskin tarafından kuruldu.

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Çevik ve Tezcan İsarlı ortaklığında kuruldu.

Staymor Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Staymor Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Artun Yanıkbaca tarafından kuruldu.

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Akbulut imzasıyla kuruldu. 


Agy Gayrimenkul İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü alışveriş merkezi, iş merkezi, rezidans, plaza, büro (ofis) siteler, apartmanlar, çarşı gibi kat mülkiyeti veya kat irtifakı tesis edilmiş yerleri bizzat veya üçüncü şahıs ve/veya şirketler kanalıyla işletmek, yönetmek, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  2- Her türlü sosyal tesisler, otel, motel gibi turistik tesislerin bizzat veya üçüncü şahıs ve/veya şirketler kanalıyla işletilmesini sağlamak, yönetmek, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  3-Her türlü alışveriş merkezi, iş merkezi, rezidans, plaza, büro (ofis) siteler, çarşı, otel, motel, sosyal tesis gibi tesisleri bizzat veya üçüncü şahıs ve/veya şirketler kanalıyla inşaa etmek ve işletmek. 4-Her türlü...