01 / 09 / 2024

Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümitcan Yılmaz, Abdul Wahid Muhandszada ve Hamıdullah Gh. Farooq ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün Pendik'te kuruldu.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Elmas Kılıç tarafından kuruldu.

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin son yolculuğuna uğurlandı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin, bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti.

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Pendik'te Ümitcan Yılmaz, Abdul Wahid Muhandszada ve Hamıdullah Gh. Farooq ortaklığında  kuruldu. 


Ahg Elmas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü İnşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. Her türlü inşaat malzemeleri, inşaatta kullanılan asıl ve yardımcı maddeleri, malzemeleri alıp satmak, imalatını yapmak. Her türlü...