04 / 05 / 2024

ahlat Abdurrahman Gazi Türbesi

ahlat Abdurrahman Gazi Türbesi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Abdurrahman Gazi Türbesi, bayram öncesi yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarıyla türbeye güzel bir ulaşım alanı sağlandı...

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Raed M.Eıd, Emir Abdelrahman, Emad Ragab Ve Abdurrahman Gazi tarafından kuruldu.

TOKİ Erzurum 579 konutun kurası 10 Temmuz'da!

TOKİ öncülüğünde Abdurrahman Gazi mahallesinde yapılan 579 konutun kura çekim tarihide açıklandı. TOKİ Erzurum 579 konutun kurası 10 Temmuz'da yapılacak.

Sunur İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunur İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Morkoç ile Salam Abdulnabı Rashıd Al-Jaf ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Sancaktepe, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kıuruldu.

Gündüç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gündüç ve Murat Erdinç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Aydeha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydeha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Dede, Sezgin Ayrancı, Ercan Ayrancı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Reka Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reka Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kadir Ülker ve Ahmet Resül Ülker ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Bycity İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bycity İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Düzgün ve Hasan Çiçek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Sancaktepe, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Gazi Çelik: Eskişehir'deki kentsel dönüşüm durgun!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in durumunu değerlendirdi.

Gazi Çelik: Eskişehir kentsel dönüşümde hız kazanmalı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in dunımunu değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'in kentsel dönüşümde diğer illere göre geri kaldığını, hızlanması gerektiğini söyledi.

Gazi Caddesi mimari proje yarışması 14 Ağustos'ta!

Elazığ Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla Gazi Caddesi'ndeki binaların cepheleri için ödüllü mimari proje yarışması düzenliyor.

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi mimari proje yarışması başladı!

Elazığ Belediyesi, Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilirasyonu Ulusal Mimarı Proje Yarışması açtı. Gazi Caddesi'ndeki binaların cephe rehabilitasyon tasarımlarının yarışacağı projede 50 bin TL para ödülü verilecek.

Osman Gazi Parkı’nda çalışmalar hızla ilerliyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin üzerinde titizlikle çalıştığı Osman Gazi Parkı projesi park alanında başarıyla uygulanıyor.

ahlat Abdurrahman Gazi Türbesi Haberi

ahlat Abdurrahman Gazi Türbesi

Abdurrahman Gazi Türbesi mevkisinde yol genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlanırken, türbeye yapılan ziyaret akışı da rahatladı. Türbe çevresinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, inanç turizminde önemli olan Abdurrahman Gazi Türbesi'nde yolların asfalt çalışması noktasında harekete geçtiklerini söyledi. 

Türbeye ulaşımı sağlayan ana yolda, baştan sona asfalt uygulanacağını belirten Başkan Çoban, bu çalışma çerçevesinde mezarlık yolu ve çevresinde de çalışması yapacaklarını belirterek, "Abdurrahman Gazi Türbesi'nin, sadece Ahlatlılar tarafından değil, Ahlat dışından gelen misafirlerin de uğrak mekanı olduğuna dikkat çekmek istiyorum. İnanç turizmi bağlamında Ahlat için büyük önem taşıyan türbe etrafında da çeşitli peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz. Türbeye giden ana yolu da son derece dayanıklı olan asfaltla adeta yeniden inşa edeceğiz" dedi. 


Başkan Çoban, Abdurrahman Gazi...