29 / 04 / 2024

Ahmad Hasson Al-Najjar

Ahmad Hasson Al-Najjar

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zeınaldın Zeınaldın, Enver Okleh Alkhaldı ve Meteb Alfrıh ortaklığında kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zubaidi tarafından kuruldu.

Ahmad Hasson Al-Najjar Haberi

Ahmad Hasson Al-Najjar

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...