29 / 04 / 2024

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!


Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.



Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak ,kiraya vermek, taşınmazlar hakkında danışmanlık yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi, arsa, daire ,ev ,dükkan ,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. . Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konuları gerçekleştirebilmek için; a. Şirket amaçlarında kullanmak üzere gerekli makine teçhizat, teknik malzeme ve donanımı, araç ve gereçleri alabilir, işletebilir, kiralayabilir, satabilir veya devredebilir, bunların ithalat ve ihracatını yapabilir. b. Şirket faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarını edinebilir, kiralayabilir üzerlerinde şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir satabilir başkasına kiraya verebilir. c. Amacına uygun olarak yerli ve yabancı kuruluşlardan kredi alabilir. d. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve menkulleri alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon, ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. e. Şirketin konusuna giren işler için yerli veya yabancı gerçek tüzel kişiler ile kredi anlaşmaları imzalayabilir, kredi alabilir, finansal kiralama yapabilir.


Geri Dön