03 / 05 / 2024

Ahmad Hussın

Ahmad Hussın

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de, Ahmad Hussın, Abdulrahman Hussaın ortaklığında kuruldu.

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Ahmad Moınshırazı tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Time Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Time Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Erkın Amını, Fazalrahman Rasoolı, Najıbullah Habıbı ve Anpa Plus Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussın Ali H. Alaawar tarafından kuruldu.

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zamanı Boroojenı ve Shahrouz Eslamdoust ortaklığında kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Nasef Dış Ticaret Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Nasef Dış Ticaret Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile   H.Omran Hassan Nasf ve H.Ahmed Hussın Abusbaıha ortaklığında kuruldu. 

Nasef Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasef Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile H.Omran Hassan Nasf ve H.Ahmed Hussın Abusbaıha ortaklığında kuruldu. 

Ahmad Hussın Haberi

Ahmad Hussın

Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Ahmad Hussın, Abdulrahman Hussaın ortaklığında kuruldu.


Tek Emar İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Amaç ve konu için gerekli gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak, kiralamak, inşa ettirmek, kiraya vermek. Konusuyla ilgili her türlü marka patent almak vermek, tescil ettirmek. c) Her türlü gıda maddeleri alım satımı, ve gerekli olan lokantaların açılması. d)Hastane , klinik, poliklinik ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü medikal malzemeleri,...