30 / 04 / 2024

Ahmad Saleh Sulaıman

Ahmad Saleh Sulaıman

Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Saleh Sulaıman ve Maher Oumarı ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Sulaıman A. Alfhhad ve Mohammed Alasalı ortaklığında kuruldu.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Group Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdul Hady Alsmaeel ve Sulaıman Tayyar ortaklığında kuruldu.

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Sulaıman Alhennawı ve Muhammed Alakkad tarafından kuruldu.

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Sulaıman tarafından kuruldu.

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Amal Shble ve Ahmad Saleh ortaklığında kuruldu.

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Mohamad Kalajo İle M.Sulaıman Al Kowatly tarafından Fatih'te kuruldu.

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Jana Com İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jana Com İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Al Nasur Ala, Assem Alnasser Allah, Omar Al Nasset Allah ve Sulaıman Hasan ortaklığında 124 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alobaıd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alobaıd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Iç Sulaıman o Bınobaıd imzasıyla kuruldu.

Ahmad Saleh Sulaıman Haberi

Ahmad Saleh Sulaıman

Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Saleh Sulaıman ve Maher Oumarı ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Altakva İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü inşaat malzemesi imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü dekorasyon mimarlık ve iç mimarlık işleri yapmak. 4-Her türlü mobilya ve mobilya aksesuarları imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 6- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve...