05 / 05 / 2024

Ahmed Sayed Sadek Ahmed

Ahmed Sayed Sadek Ahmed

Sadıkgrup Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Sayed Sadek Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Ahmed Esat Efendi Cami restorasyonunda yanlış uygulama!

İstanbul Kuzguncuk’ta Boğaz’ın kayıkçılarına özel yaptırılan tarihi Üryanizade Ahmed Esat Efendi Cami’nin kayıkhanesi restorasyon sonrası betonla kapatıldı, uzmanlar ‘kabul edilemez’ dedi...

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolis Share İnşaat İç Dış Ticaret Limited Şirketi M. Fuad Mohammad Alnajjar ve M. Ahmed Okasha Salman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmed Sayed Sadek Ahmed Haberi

Ahmed Sayed Sadek Ahmed

Sadıkgrup Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Sayed Sadek Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu. 


Sadıkgrup Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-RESORANT-CAFE a) Her turlu tabldot yemek üretimi ve satışını , üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak b) Her çeşit restoran ve lokanta , pastane, kafe bar ,gazino  işletmeciliği yapmak , kiralamak kiraya vermek , konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, kiralamak kiraya vermek. 2-GIDA a) Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, b) İnsanların beslenmesinde önemli...