01 / 05 / 2024

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?



Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, finans sektöründe 18 yılı aşkın deneyimi olan bir iş lideridir. Emirates NBD grubunda üst düzey bir yönetici olarak görev yapan Alqassim, Bankanın kurumsal bankacılık faaliyetlerindeki dijital inovasyon, yapay zeka ve müşteri deneyimi konularındaki başarısıyla tanınmaktadır. Alqassim, bu konularda en iyi uygulamaları hayata geçirerek, Emirates NBD'nin kurumsal bankacılık faaliyetlerini geliştirmiş ve Banka'nın müşteri tabanının büyümesine katkıda bulunmuştur. Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Denizbank yönetim kurulu üyesidir.

Alqassim, Emirates NBD'de görev yapmadan önce, Dubai Holding grubunda CEO olarak görev yapmıştır. Ayrıca, General Electric ve Mubadala GE Capital gibi önde gelen şirketlerde üst düzey pozisyonlarda görev almıştır. Bank Muscat, Shuaa Capital, EFG-Hermes ve Sun Hung Kai Properties şirketlerinin yönetim kurullarında görev yapmıştır.


Geri Dön