06 / 05 / 2024

ahmet ağaoğlu trabzon golf sahası

ahmet ağaoğlu trabzon golf sahası

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Ali Ağaoğlu, Hürriyet'ten köşe satın aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzon'a golf sahası müjdesi!

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Ağaoğlu'nun acı günü: Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

Ali Ağaoğlu 3 milyon dolara Laz Rover satın aldı!

Ali Ağaoğlu, Trabzon Beşköy beldesinde mobilya ustaları tarafından yapılan ve Laz Rover ismi verilen otomobile 3 milyon dolar verdi. Para, Beşköy Beldesi için kullanılacak.

Alican Ağaoğlu, Kırgızistan'ın Trabzon Fahri Konsolosu oldu!

Kırgızistan Cumhuriyeti Trabzon Fahri Konsolosluğu düzenlenen törenle açıldı. Fahri Konsolosluk mazbatasını ise gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Alican Ağaoğlu aldı.

Dünyanın en zenginleri listesinde Şarık Tara 546'ıncı, Ali Ağaoğlu 601'inci sırada!

Forbes listesinde Enka İnşaat'ın sahibi Şarık Tara ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birlikte inşaat sektörünün patronları Erman Ilıcak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız ile Mehmet Sinan Tara da yer alıyor

ahmet ağaoğlu trabzon golf sahası Haberi

ahmet ağaoğlu trabzon golf sahası

Türkiye'nin golf ile buluşmasını sağlayan olarak bilinen ve 11 yıldır da Golf  Federasyonu Başkanlıgı'nı sürdüren Ahmet Ağaoğlu. hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi. Ağaoğlu. "Samsun'daki tesisin inşaatı sürüyor. Gelecek yılın Haziran ayında hizmete hazır hale gelecek. Trabzon'da da 35 dönümlük alanın tahsis işi bitmek üzere. Alan darlığı nedeniyle ancak bu kadarını temin edebiliyoruz. Burada antremanlar ve alt kategorilerde müsabakalar yapılabilecek" dedi. 


Karadeniz'den...