03 / 05 / 2024

Ahmet Aksu derince

Ahmet Aksu derince

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. Aksu, mayısta Kalamış Limanı’nın teklifleri alınacağını da ifade etti.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Hazine arazilerine imar verilip satılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Milli Emlak’tan alınan arazilerin satışına ağırlık vereceklerini söyledi. Aksu, Riva’da turizm imarlı bir arazi için 24 Ağustos’ta son teklifleri alacaklarını söyledi.

Aksum İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksum İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aksu tarafından 120 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Esenler, Menderes Mahallesi,368 Sokak'ta kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Velda Aksu, Ahmet Rahmi Aksu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Hisar Sokak'ta kuruldu.

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Orhaneli ve Tunçbilek'e en yüksek teklif Çelikler'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Bereket Enerji Üretim AŞ, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ katıldı.

Milas Derince Barajı'nı Başbakan açacak!

Muğla'da aralarında Milas Derince Barajı'nın da bulunduğu toplam maliyeti yaklaşık 45 milyon lira olan tesislerin açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak. Toplu açılış töreni, 30 Kasım'da Balıkesir'de düzenlenecek

Ahmet Aksu: Derince Limanı ihalesine çıkılıyor!

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. Aksu, mayısta Kalamış Limanı’nın teklifleri alınacağını da ifade etti.

Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. TCDD'ye ait Kocaeli Derince Limanı'nın 36 yıllığına işletme hakkı devri ihalesi daha önce iptal edilmişti...

Ahmet Aksu: Özelleştirilecek 25 milyon metrekareyi aşkın arsa portföyümüz var!

Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcılarının katıldığı "İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi" kapsamında düzenlenen "Mega Projeler" panelinde, Türkiye'deki projeler ve bu kapsamdaki yatırım fırsatları konuşuldu...

Ahmet Aksu: Galataport ihalesine 3 kat daha yüksek fiyat ortaya çıktı!

Galataport ihalesi hakkında konuşan Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, ihale için beklediklerinden 3 kat daha yüksek fiyatın ortaya çıktığını belirtti...

Ahmet Aksu derince Haberi

Ahmet Aksu derince

Özelleştirme İdaresi (ÖİB) Başkan Vekili Ahmet Aksu, Derince Limanı için bu ay yeniden ihaleye çıkacaklarını söyledi. Aksu, mayısta Kalamış Limanı’nın teklifleri alınacağını da ifade...